Flisning av träd och framtagning av trädgårdsflis

Trädgårdsflis - Flisning av träd

Flisning av träd och framtagning av trädgårdsflis

Vi köper upp rishögar för flisning och det här kan antingen bli biobränsle eller träflis för trädgård och andra områden.

Träflis för trädgård, lekplatser och ridbanor med mera

Vi på Trädfällning Allround i Stockholm AB erbjuder både avancerad trädfällning, stubbfräsning, avverkning, flisning av trädmaterial och även bortforsling. När ni efter trädnedtagning eller avverkning står med stora rishögar så kan vi komma ut och genomföra flisning på plats. Det innebär att vi har en lastbilsmonterad flishugg att flisa ned trädmaterialet med. När det rör sig om både avverkning, trädfällning och flisning så samarbetar vi idag med flera stora och välkända företag inom branschen

Detta träflis blir endast en tredjedel av grundvolymen, vilket gör att man sparar på miljön genom att minska lastbilstrafiken vid bortforsling. Om ni är i behov av transport och bortforsling av såväl träflis som annat trämaterial så har vi en kranbil som rymmer upp till 30 kubikmeter och vi har skickliga maskinister med mycket erfarenhet.

Skulle det vara en plats där en lastbil inte kommer åt, så som exempelvis bakom hus eller garage så löser vi det med en liten och smidig skogsmaskin som är anpassad för mer skonsam körning och lågt marktryck.

Flisning av träd för trädgård och lekplats
Flisning Trädgård - Flisning av träd

Godkända lagkrav på flis för trädgård och andra områden

Flis säljs vanligtvis för värmeverk och värmepannor men trädgårdsflis som vi producerar uppfyller också godkända lagkrav vilket gör att det även kan användas för bland annat lekplatser, ridbanor och skogsstigar. Eftersom vi kan producera olika fraktioner av flis är det sådant som kan köpas av både stall och ridskolor samt lekplatsentreprenörer och kommuner. Trädgårdsflis som detta har många olika användningsområden och ni kan gärna rådfråga oss om ni har några frågor kring det.

I vårt arbetslag jobbar både trädfällare, trädklättrare, markarbetare, maskinister och arborister och det gör att vi kan erbjuda ett brett utbud av tjänster och i många fall helhetslösningar som underlättar för våra kunder.

Det är också en trygghet för både er och oss att vi har ett så komplett och kompetent team, samt de maskiner och redskap som behövs och är anpassade för vårt arbete. Vi har vår bas i Huddinge söder om Stockholm och tar oss an uppdrag både i Storstockholm och hela Mälardalen men även andra delar av landet.

Rådfråga oss om flisning av träd

Vare sig ni är i behov av att utföra flisning eller att köpa flis för trädgård eller annan täckyta så hoppas vi att ni ska vända er till oss. Varmt välkommen.